У Кропивницькому Віталій Миронюк нагородив подружжя, яке врятувало хлопчика від загибелі на воді

Червень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 червня, начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк вручив 26 працівникам пожежно-рятувальних підрозділів області чергові спеціальні звання. 

Також грамотою У ДСНС в області були нагороджені Тетяна Нежиборець та Віталій Бондарєв, які 17 червня 2018 року під час відпочинку на березі р. Сугоклея у Кропивницькому врятували дитину. Про це нам стало відомо з листа з редакції газети «Народне слово», де працюють Тетяна та Віталій.

Недільного дня подружжя вирушило до річки, де Тетяна часто бувала у дитинстві, щоб відпочити після робочих буднів та зробити фотознімки. Відпочинок на лоні природи у поєднанні з «полюванням» на вдалі фотокадри є джерелом натхнення та творчості. На березі не було людно, лише двоє хлопчаків 8-10 років, які підійшли впритул до води. Дорослі, з якими, ймовірно, прийшли діти, розташувались вище у затінку. Через густі зарослі очерету було не дуже добре видно, що відбувається безпосередньо біля води. Тож, про те, що ось-ось має статись трагедія, ніхто поблизу не здогадувався. Тетяна саме робила знімки, захоплена красою довколишньої природи, коли вирішила поглянути на хлопчаків. І це вирішило долю одного з них, який раптово зісковзнув з каменя у річку. Глибина у тому місці була майже у зріст дорослого чоловіка. Хлопчик настільки злякався, що навіть не кликав на допомогу. Інший, на березі, теж перебував у стані шоку. І тільки Тетяна, швидко оцінивши ситуацію, не забуваючи заспокоїти хлопчика на березі, вхопила іншого за руку і міцно тримала. Тим часом її чоловік прямо в одязі стрибнув у воду та підняв малого на берег, де він, оговтавшись, подякував та пішов до своїх.

Вручаючи заслужені грамоти, Віталій Миронюк зауважив, що хлопчику пощастило - поруч опинились такі небайдужі люди, як Тетяна й Віталій, які не розгубились та не гаючи часу врятували дитині життя.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool