У Кропивницькому відзначили дітей-переможців фотоконкурсу

Грудень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1293 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 грудня, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна нагородила переможців фотоконкурсу «Щасливе дитинство без зла та насильства» та вручила їм подарунки.

Конкурс проводився в рамках щорічної міжнародної акції «16 днів проти насильства» з метою виховання в дитячих серцях поваги та любові до своєї родини, до свого оточення.

Родзинкою конкурсу в цьому році став помаранчевий акцент на фото, адже цей колір є одним з офіційних кольорів кампанії Генерального секретаря ООН по боротьбі з насильством щодо жінок і використовується як символ світлого майбутнього, вільного від насильства.

Конкурс передбачав участь дітей віком від 7 до 17 років за двома віковими категоріями: молодша вікова категорія - це діти віком від 7 до 12 років, старша вікова категорія - від 13 до 17 років.

У молодшій віковій категорії третє місце посів - дев’ятирічний Євгеній Котік з міста Олександрія, друге -
Артем Касянчук, 7 років, з Великосеверинівської ТГ Кропивницького району, перше - Назар Данільченко, 8 років, з Олександрії.

У старшій віковій категорії третє місце посів - Максим Лєвак, 15 років з Кропивницького, друге - Данило Радіонов, 15 років, з села Недогарки Приютівської ТГ Олександрійського району, перше місце - Альона Лепська, 13 років з Петрівської ТГ Олександрійського району. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool