У Кропивницькому відкрили цифровий освітній центр (ФОТО)

Березень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

В обласному центрі завдяки UNICEF відкрили цифровий освітній центр, участь у заході взяли Катерина Колтунова, заступниця начальника ОВА, Світлана Стукало, представниця ЮНІСЕФ, Ельза Лещенко, директорка обласного департаменту освіти та науки та Ганна Суркова, директорка КОЦДЮТ.

У Кропивницькому відкрили цифровий освітній центр

У Кропивницькому відкрили цифровий освітній центр


У контексті реагування на гуманітарну кризу в Україні, Дитячий фонд Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) ініціював партнерство з територіальними громадами нашої країни з метою заснування цифрових освітніх центрів в громадах в рамках програми «Спільно».

Цифрові освітні центри «Спільно» працюватимуть як безпечні простори, які дозволять дітям та підліткам шкільного віку отримати доступ до дистанційної та компенсаційної освіти за допомогою надання цифрових послуг (а саме – доступу до цифрових пристроїв і відповідних освітніх матеріалів) та розважальних заходів для психоемоційного розвантаження на базі центру.

Безпечний, комфортний простір, оснащений сучасною технікою, з усіма умовами для дистанційного навчання розпочинає свою роботу на базі обласного ЦДЮТ завдяки Дитячому фонду ООН ЮНІСЕФ у рамках програми «Спільно». В якому вже із задоволенням працюють вихованці гуртка «Основи програмування».

Метою роботи Центру є надання доступу до якісної дистанційної освіти дітям та молоді (в тому числі – внутрішньо переміщеним особам), забезпечивши їх усіма необхідними технічними засобами, зокрема ноутбуками, та швидкісним інтернетом. А зі складнощами у навчанні допоможуть впоратися вчителі.

Отримали 30 ноутбуків та 28 сумок на суму на загальну суму 810990.00 грн та 30 навушників по 936 грн на суму 28080 грн.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool