У Кропивницькому відкрили молодіжний центр (ФОТО)

Квітень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1269 | Коментарі: 0

Громадська організація «Слов'янський культурний центр «Задзеркалля» спільно з Дитячим фондом ООН (UNICEF) відкрили перший на Кіровоградщині молодіжний центр «КОМА» сьогодні, 4 квітня.

У Кропивницькому відкрили молодіжний центр (ФОТО)

У Кропивницькому відкрили молодіжний центр (ФОТО)

У Кропивницькому відкрили молодіжний центр (ФОТО)

У Кропивницькому відкрили молодіжний центр (ФОТО)


Простір призначений для навчання, дозвілля, коворкінгу, проведення тренінгів та культурних заходів.

«Від обласної ради дякуємо міжнародному дитячому фонду UNICEF за постійну підтримку наших закладів, створення для дітей та молоді Кіровоградщини сучасних, цікавих просторів. Центр «КОМА» - це здобуток для усіх 49 громад нашої області і приклад тому, яким має бути місце, де молодь отримає нові знання, спілкуючись із своїми однолітками. Обласна влада підтримує та продовжить всіляко підтримувати розвиток молодіжного руху на Кіровоградщині», - зазначив у вітальному слові перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк.

З вітальним словом до молоді звернулась керівниця офісу ЮНІСЕФ в Кіровоградській області Тетяна Федоренко, керівник ГО "СКЦ "Задзеркалля" Олександр Кашлаков.

Також у ході відкриття центру Меморандум про співпрацю щодо підтримки розвитку молодіжної політики на Кіровоградщині підписали Кіровоградська обласна військова адміністрація, Кіровоградська обласна рада та громадська організація «СКЦ «Задзеркалля».

«Це не перший проєкт, який реалізований на базі обласного центру дитячої та юнацької творчості завдяки UNICEF. Маємо надію, що наша співпраця триватиме і в інших проєктах. У нас навчаються і відпочивають діти, в тому числі, з інших областей, родини яких змушені були тікати від війни, тому я б назвала простір всеукраїнським центром», - зазначила директор Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості Ганна Суркова.

Всього в рамках програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT» створять 4 молодіжних простори на Кіровоградщині.

Координатор Молодіжного центру «КОМА» в обласному центрі дитячої та юнацької творчості – Юрій Тушевський.

Як уже повідомлялося, радниця голови Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги з молодіжних питань Дар‘я Сустрєтова очолила комітет ментального здоров‘я та добробуту в керівному органі молодіжної регіональної мережі (YRN) Асамблеї європейських регіонів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool