У Кропивницькому відкрили коворкінг-центр.(ФОТО)

Квітень 14, 2023 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

В обласному цертрі у ЦДУ ім. Винниченка відкрили коворкінг-центр.

У Кропивницькому відкрили коворкінг-центр.

У Кропивницькому відкрили коворкінг-центр.

У Кропивницькому відкрили коворкінг-центр.


Коворкінг-центр - формат організації роботи, самореалізації та творчості молоді, що набирає популярності. Тут є ресурс для комфортної роботи: зручні крісла, зона для спільної та індивідуальної роботи, безплатний вай-фай зі швидкісним інтернетом, кавомашина, проєктор та багато іншого.

У відкритті Коворкінг-центру взяли участь Катерина Колтунова, заступниця начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації, Євген Соболь, ректор ЦДУ ім.Володимира Винниченка та Ельза Лещенко, директорка обласного департаменту освіти і науки.

" Рухаємось вперед до розбудови мережі молодіжних центрів на території нашої області та активізацію залученню молоді до процесів ухвалення рішень. Наша молодь є рушійною силою, надійним тилом наближення перемоги України", - зазначила Катерина Колтунова.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool