У Кропивницькому відбувся спільний рейд із відвідуванням осель містян (ФОТО)

Грудень 24, 2023 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Працівники Головного управління та Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області спільно з поліцейськими та соціальними працівниками провели роз’яснювальну роботу у м. Кропивницький щодо дотримання громадянами правил безпечної життєдіяльності у побуті.

У першу чергу, відвідали оселі громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час профілактичного відпрацювання рятувальники наголошували на питаннях безпечного користування газовими приладами та опаленням, радили ні в якому разі не обігрівати помешкання конфорками та духовкою газової плити. У тих помешканнях, де додатково вмикають електрообігрівачі, рятувальники наголосили на неухильному дотриманні правил їх експлуатації, а також закликали не допускати перевантаження електромережі. Також оглянули в будинках грубки та дали рекомендації стосовно їх експлуатації.

У Кропивницькому відбувся спільний рейд із відвідуванням осель містян

У Кропивницькому відбувся спільний рейд із відвідуванням осель містян

У Кропивницькому відбувся спільний рейд із відвідуванням осель містян

Напередодні різдвяних та новорічних свят фахівці Служби «101» дали поради, як уникнути прикрих випадків при встановленні та оформленні ялинки, використанні гірлянд та піротехнічних виробів, як захистити себе від біди у громадському місці під час багатолюдних святкувань.

Також надзвичайники нагадали, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів та закликали реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Усім співрозмовникам рятувальники вручили листівки застерігаючого змісту та газету «Палаючі новини».

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool