У Кропивницькому відбувся мітинг-реквієм

Вересень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

22 вересня в Кропивницькому на Меморіальному комплексі «Фортечні вали» відбувся мітинг-реквієм, організований міським осередком партії «Ліва опозиція».

Присутні вшанували пам’ять всіх полеглих захисників і визволителів Кіровоградщини та України хвилиною мовчання.

     З нагоди Дня партизанської слави до присутніх звернувся лідер кропивницьких «лівих» Василь Мосієнко. Він наголосив на тому, що ми не повинні забувати про тих, хто пройшов крізь найскладніші випробування, відстояв право людей на свободу, врятував нашу країну та світ від нацизму. Героїчний подвиг наших солдатів необхідно передавати з покоління в покоління і надалі.    

Учасники мітингу-реквієму теплими словами згадали учасників партизанського і підпільного руху чия доля була пов’язана з Кіровоградщиною і висловили свою впевненість, що людська пам'ять навічно збереже такі імена як Петро Василина, Михайло Скирда, Григорій Балицький, Ілля Діброва, Олексій Шаповалов, Олексій Єгоров та інші.

     На завершення заходу його учасники поклали квіти до Вічного вогню та могил партизан і підпільників. 

 Присутні вшанували пам’ять всіх полеглих захисників і визволителів Кіровоградщини та України хвилиною мовчання. З нагоди Дня партизанської слави до присутніх звернувся лідер кропивницьких «лівих» Василь Мосієнко. Він наголосив на тому, що ми не повинні забувати про тих, хто пройшов крізь найскладніші випробування, відстояв право людей на свободу, врятував нашу країну та світ від нацизму. Героїчний подвиг наших солдатів необхідно передавати з покоління в покоління і надалі. Учасники мітингу-реквієму теплими словами згадали учасників партизанського і підпільного руху чия доля була пов’язана з Кіровоградщиною і висловили свою впевненість, що людська пам'ять навічно збереже такі імена як Петро Василина, Михайло Скирда, Григорій Балицький, Ілля Діброва, Олексій Шаповалов, Олексій Єгоров та інші. На завершення заходу його учасники поклали квіти до Вічного вогню та могил партизан і підпільників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool