У Кропивницькому відбулося засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС

Травень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

24 травня відбулось засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС під головуванням першого заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Коваленка.

Управління ДСНС в області представив заступник начальника Управління із запобігання НС полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін.

Він зокрема підняв питання про обладнання об'єктів підвищеної небезпеки області автоматизованими системами раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення у разі їх виникнення.

Так, Василь Штогрін зазначив, що відповідно до статті 53 Кодексу цивільного захисту України усі без винятку об’єкти підвищеної небезпеки повинні бути обладнані автоматизованими системами раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення у разі їх виникнення. Ця вимога є обов’язковою для виконання суб’єктами господарювання, що експлуатують зазначені об’єкти.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool