У Кропивницькому відбулося відкриття обласних зборів-змагань «Школа безпеки»

Липень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 668 | Коментарі: 0

 

Кожна людина повинна володіти елементарними навиками рятування свого життя. 

Дітям шкільного віку можливість отримати такі знання надає рух «Школа безпеки», метою якого є формування свідомого й відповідального ставлення до питань особистої та колективної безпеки, безпечної життєдіяльності дітей та молоді у соціумі, виховання громадянської позиції молоді у сфері цивільного захисту, загальнолюдських якостей, удосконалення знань щодо поводження у надзвичайних ситуаціях, активізація творчої та пізнавальної ініціативи молоді, професійна орієнтація, пропаганда здорового і безпечного способу життя.

Демонструють свої здобутки учасники руху під час змагань, що проходять протягом року в районних осередках.

2 липня на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» м. Кропивницький розпочались ХІІ обласні збори-змагання юних рятувальників «Школа безпеки» Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху.

У таборі зібрались переможці міських та районних зборів-змагань, щоб у чесній та напруженій боротьбі показати свої практичні вміння і знання, яким вони навчились протягом року в гуртках «Юний рятувальник», та визначити найкращу команду року.

Від Управління ДСНС України у Кіровоградській області привітати учасників «Школи безпеки» прибув заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський. Він звернувся до учасників змагань зі словами подяки за активність у русі юних рятувальників та побажав удачі у боротьбі.

Результати обласних зборів-змагань будуть висвітлені по завершенню усіх етапів.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool