У Кропивницькому відбулось засідання колегії управління ДСНС (ФОТО)

Травень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1180 | Коментарі: 0

5 травня відбулось засідання колегії обласного Управління ДСНС за результатами оперативно-службової діяльності у першому кварталі 2017 року. Участь у засіданні взяв керівний склад Управління та підпорядкованих підрозділів області.

Розпочалось засідання з вручення нагород та відзнак кращим працівникам з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
З доповіддю перед присутніми виступив начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, який розпочав з ознайомлення присутніх з основними показниками та завданнями служби, озвученими на розширеному засіданні Колегії ДСНС України 28 квітня. Зокрема йшлося про реформування Державної служби з надзвичайних ситуацій та створення Центрів безпеки громадян на базі об’єднаних територіальних громад, посилення та удосконалення системи цивільного захисту населення від пожеж та надзвичайних ситуацій, переоснащення пожежно-рятувальних підрозділів новою технікою та обладнанням

Під час колегії розглянули стан оперативного реагування на надзвичайні ситуації та цивільного захисту в області у І кварталі 2017 року, наглядово-профілактичної діяльності органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки в області та вжиття заходів щодо недопущення пожеж та загибелі людей на них, стан матеріального-технічного забезпечення підпорядкованих підрозділів, кадрової роботи та комплектування вищих навчальних закладів ДСНС України, запобігання корупції в підрозділах області.

На завершення колегії Віталій Миронюк довів присутнім пріоритетні завдання, визначені Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а саме: забезпечення виконання завдань за призначенням під час проведення пісенного конкурсу «Євробачення», зменшення кількості надзвичайних ситуацій, пожеж і негативних наслідків від них у кожному регіоні і в Україні в цілому, забезпечення постійної готовності органів управління та підрозділів ДСНС до реагування на надзвичайні ситуації і, в першу чергу, забезпечення протягом усього пожежонебезпечного періоду посиленого моніторингу ситуації з пожежам в природних екосистемах, негайного реагування на початковому етапі їх виникнення та чіткої взаємодії з підрозділами Держлісагентства, вжиття заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об'єктах в купальний сезон.

Крім того, як підкреслив начальник Управління, триває реалізація заходів першого етапу Стратегії реформування системи ДСНС, згідно з якою кожна територіальна громада повинна отримати від ДСНС та територіальних підрозділів конкретні пропозиції і необхідну методичну допомогу щодо організації пожежної охорони громад, створення місцевих пожежних команд та будівництва Центрів безпеки громадян. Серед пріоритетних завдань залишаються також зміцнення матеріально-технічної бази підрозділів та забезпечення дотримання законності в діяльності органів та підрозділів ДСНС.

5 травня відбулось засідання колегії обласного Управління ДСНС за результатами оперативно-службової діяльності у першому кварталі 2017 року. Участь у засіданні взяв керівний склад Управління та підпорядкованих підрозділів області.

У підсумку колегії визначено, що підрозділи Управління ДСНС в області готові до реагування на можливі надзвичайні ситуації, а забезпечення безпеки населення та територій і в подальшому залишиться головним напрямком діяльності Служби порятунку Кіровоградщини.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool