У Кропивницькому відбулася презентація книги Станіслава Новицького

Вересень 26, 2020 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

До Всеукраїнського Дня бібліотек у бібліотеці №5 відбулася презентація першої книги  постійного читача Станіслава Новицького. 

Це збірка віршів з дивною назвою «Акафіст коня». Привітати молодого автора прийшли його колишні шкільні вчителі і колеги по літературній праці: А.Корінь, О.Надутенко, О.Баранова та талановите юнацтво. Всі колеги Станіслава по літературній праці побажали молодому поетові подальших творчих успіхів і досягнення поетичних висот.

Під час інтерактивного спілкування Станіслав прочитав свої нові вірші «Ви, напевне, з Карпат…», «Ти усміхнись…». Музичний дует родини Притул охоче співав українські пісні, які прикрашали зустріч та створювали особливу атмосферу під час презентації.

Бібліотека отримала в подарунок від авторів декілька примірників книг з дарчими написами. Вони займуть почесне місце у книжковому фонді та порадують читачів.


Детальніша інформація про захід на сайті бібліотеки


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool