У Кропивницькому відбулася презентація книги «Остання людина» (ФОТО)

Травень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 1506 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 травня, в обласному центрі відбулася презентація книги Романа Воронкова «Остання людина».

 презентація книги Романа Воронкова «Остання людина».

 презентація книги Романа Воронкова «Остання людина».

 презентація книги Романа Воронкова «Остання людина».

 презентація книги Романа Воронкова «Остання людина».


Ця книга є дебютною для автора, однак із моменту виходу у світ, вже знайшла своїх вдячних читачів. Зокрема, роман «Остання людина», виданий у київському видавництві «Український пріоритет» вже є у продажу в книгарні «Є» та завдяки благодійному розпродажу було виручено більше 3 тисяч гривень для наших військових.

Роман «Остання людина» отримав схвальні відгуки від відомих письменників України: Володимира Шовкошитного, Олега Бондаря та Олександра Косенка.

«Остання людина» − суміш жанрів, своєрідний коктейль, левова частка в якому віддана містиці, філософсько-етичним роздумам про прагнення людини, її можливості та ставлення до скоєного. Автор уміє інтригувати й дивувати нестандартними рішеннями.

«Коли опиняєшся віч-на-віч зі зграєю вовків – разом зі страхом у тобі прокидається інстинкт виживання. Ти дивом їх перемагаєш, однак стихія штовхає тебе в криваву пітьму, в якій ти дивом залишаєшся дивим…»

Довідково
Роман Воронков за фахом педагог. Народився 27 липня 1985 року у селі Широке, Запорізької області. У 3 роки разом із батьками переїхав у м. Кіровоград (нині – Кропивницький).
За словами автора, написати книгу хотілося ще в дитинстві, тому намагався запам’ятати свої мрії, щоб потім вже у щось їх «вилити». Тому книга «Остання людина» − це сума дитячих мрій автора. Її Роман Воронков почав писати у 2007 році, а завершив роботу над рукописом у 2021 році. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool