У Кропивницькому відбулася нарада керівників спеціалізованих служб

Лютий 13, 2019 | Новини | Переглядів: 638 | Коментарі: 0

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2019 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України 27.12.2018 р., у квітні цього року відбудеться комплексна перевірка стану виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб Кіровоградської області.

З метою належної підготовки до зазначеної комплексної перевірки 12 лютого робоча група, до якої входять представники управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації, Управління ДСНС України у Кіровоградській області, Навчально-методичного центру та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області, провела методичну нараду із керівниками спеціалізованих служб ЦЗ та відомчих організацій міста Кропивницький.

Зокрема робоча група надавала методичну допомогу у відпрацюванні документів і вирішенні окремих питань у сфері цивільного захисту місцевій ланці територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту м. Кропивницький.

Кропивницкий, нарада, спеціалізованих служб,

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool