У Кропивницькому відбулася мовчазна хода за свободу (фоторепортаж)

Жовтень 16, 2021 | Новини | Переглядів: 1656 | Коментарі: 0

Сьогодні, 16 жовтня, у місті Кропивницький всі бажаючи мали можливість взяти участь у глобальній щорічній акції з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який світова спільнота відзначає 18 жовтня.

В рамках акції «Хода за свободу» у Кропивницькому відбулася хода від площі Героїв Майдану до площі Театральної. Акція спрямована на підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить, а також про те, як можна себе захистити.

Акція Walk Freedom (хода за свободу) проходить кожного року у 50 країнах світу у понад 500 локаціях. В Україні акція відбулася вже всьоме, кожного разу об’єднуючи небайдужих людей з різних куточків світу.

Фоторепортаж Ігоря Філіпенка.

 мовчазна хода за свободу

 мовчазна хода за свободу

 мовчазна хода за свободу

 мовчазна хода за свободу

 мовчазна хода за свободу

 мовчазна хода за свободу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool