У Кропивницькому відбулася благодійна музично-літературна зустріч

Лютий 26, 2023 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

В обласному центрі у бібліотеці-філії №10 впродовж багатьох років було чимало літературних зустрічей, немало було і музичних заходів

В обласному центрі у бібліотеці-філії №10 впродовж багатьох років було чимало літературних зустрічей, немало було і музичних заходів


проте сьогодні відбулася благодійна музично-літературна зустріч «І мирний день настане!» зі співаком, композитором, поетом, членом Національної спілки журналістів України, блогером, координатором клубу «Баштанські барди», володарем 4 пісенних «Гран-прі», члена Всеукраїнської асоціації пісні та співаної поезії, члена Кропивницького творчого об’єднання «Вітрила» ВПО Віктором Коваленко з міста Баштанки Миколаївської області .

«І мирний день настане!»- це назва не випадкова. За цією назвою стоїть ціла історія людини, яка через воєнні дії була змушена виїхати з рідної Миколаївщини, історія творчої особистості, яка продовжує співати і творити не зважаючи ні на що. Цей захід є благодійним. Під час заходу збирали жерстяні банки для окопних свічок . А Кошти від нашого заходу (500 грн.) підуть на закупівлю капронових ниток за допомогою яких майстриня з Кропивницького Тетяна Зайцева плете на замовлення бійців ЗСУ основу для маскувальних сіток. Це справа дуже кропітка і налегка, проте вже на цей час майстринею сплетено близько п’ятсот основ для маскувальних сіток.

Учасники заходу з задоволенням слухали поезії Віктора та його авторські пісні, через які проглядає безмежна душа філософа і бунтаря, лірика і прагматика, людини, якій небайдужий увесь світ від ніжної трояндової пелюстки до планетарної безконечності. По закінченню заходу Віктор Коваленко подарував збірку пісень читачам бібліотеки «Життя моє - пісня». Після фінальної пісні було запрошено усіх присутніх на фото напам’ять.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool