У Кропивницькому відбулась молодіжно-патріотична акція (ФОТО)

Липень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 2222 | Коментарі: 0

Сьогодні під егідою управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА на території обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді відбулась молодіжно-патріотична акція, в організації якої взяли участь фахівці Служби порятунку. 

У Кропивницькому відбулась молодіжно-патріотична акція

У Кропивницькому відбулась молодіжно-патріотична акція

У Кропивницькому відбулась молодіжно-патріотична акція


Подібні розважально-просвітницькі заходи активно проходять на Кіровоградщині в рамках позашкільної програми «Літо-2022: разом до Перемоги!»

Рятувальники розгорнули локацію, розповіли про свою роботу, пропагували правила безпеки життєдіяльності та пропонували спробувати себе в ролі вогнеборців. Юні українці мали нагоду не лише познайомитись із рятувальниками та їхнім оснащенням, але й мимохідь, під час гри, засвоїти правила пожежної, мінної безпеки та загальні правила безпеки життєдіяльності під час війни. Крім того, психологи Служби порятунку навчили дітей корисним психологічним практикам, які допоможуть у разі необхідності стабілізувати свій емоційний стан.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool