У Кропивницькому відбудеться локальний тренінг для молоді

Січень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

В обласному центрі оголошується набір учасників та учасниць серед молодіжних рад Кропивницького усіх рівнів на участь в Молодіжній резиденції рішень за Програмою Активні громадяни

Навчання відкриває можливості для:

посилення молодіжного лідерства та соціальної згуртованості через волонтерські ініціативи та мережування, розбудову діалогу; нетворкінгу і пошуку рішень проблем, які вже болять; розбудови команд молодіжних рад; знайомства з новими інструментами для роботи з молоддю та розвитку молодіжної політики; вдосконалення навичок писати та втілювати проекти соціальної дії; крутих знайомств та мотивації; отримання фінансування для реалізації своєї ініціативи.

Тренінг відбудеться 23-25 січня 2023 року у змішаному форматі (2 дні офлайн та 1 день онлайн): 13.00-18.00 (офлайн) 15.00-17.00 (онлайн).

Місце резиденції буде повідомлено відібраним учасникам та учасницям.

РЕЄСТРАЦІЯ триває до 20 січня та є ОБОВ‘ЯЗКОВОЮ:
 

Учасники та учасниці тренінгу отримають сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах та тренінгах Британської Ради.

Для отримання сертифікату Британської ради потрібно брати участь протягом усіх днів тренінгу.

Участь у тренінгу безкоштовна.

Організатори: ГО “Агенція сталого розвитку “Хмарочос” у партнерстві з Управлінням молоді та спорту Кіровоградської ОВА та ГО "Українська асоціація молодих рад"

За додатковою інформацією звертайтесь: Ірина Ткаченко, 0976931163

Детальніше про програму можна почитати на сайті Британської Ради в Україні:


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool