У Кропивницькому відбудеться хакатон NASA Space Apps Challenge

Жовтень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

19-21 жовтня 2018 року у Льотній академії НАУ базуватиметься локація найбільшого Всесвітнього наукового хакатону NASA Space Apps Challenge 2018. 

Місце проведення: І корпус Льотної академії (корпус за пам’ятником космонавту), ІІІ поверх, ауд. 317.

Цей конкурс щорічно проводить для учасників всіх країн світу Національне управління з повітроплавання і дослідження космічного простору США (NASA). І вже втретє академія долучається до його організації. Приємно, що географія хакатону розширюється. Якщо минулого року в Україні було лише чотири локації Кропивницький, Київ, Одеса та Дніпро, то цього року кількість локацій збільшилася до 7 (Кропивницький, Київ, Дніпро, Одеса, Вінниця, Львів, Харків). Організатором заходу у Кропивницькому є Кластер «ІТ-Альянс 4.0» та Льотна академія НАУ.
Особливістю хакатону NASA Space Apps Challenge те, що тему та завдання цьогорічного конкурсу учасники дізналися завчасно та почали працювати над своїми ідеями заздалегідь. В цьому році NASA вирішили приділити основну увагу на питаннях досліджень Землі та космосу («Earth and Space»). 19 жовтня хакатон вступає у свою активну фазу.

Найцікавіше відбуватиметься 21 жовтня 2018 року о 15.00 – презентація результатів та проектів. Буде визначено 1-е і 2-е місця за версією членів журі, які передаються на розгляд глобальному журі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool