У Кропивницькому в розпалі сезон ремонту доріг

Червень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід та якість виконання ремонтних робіт дорожнього покриття по вулиці Чернишевського та провулку Алтайському.

Наразі підрядна організація готує об’єкти до вкладання асфальту. Вартість робіт – понад п’ять мільйонів гривень. Ремонт на цих вулиці і провулку стратегічно важливі, адже вони стануть частиною транспортної магістралі, що з’єднають нові корпуси міської лікарні на Салганних пісках, колишньої МСЧ – 19, з центром міста

. - Ми плануємо, що восени лікарня вже запрацює. Тому сюди вкрай необхідно забезпечити транспортне сполучення.

Цими вулицями курсуватиме автобус середньої місткості, - повідомив Андрій Райкович.

- Лікарня з’єднається громадським транспортом з центром міста і до закладу буде зручно діставатись і медичному персоналу, і пацієнтам. Підрядники пообіцяли закінчити ремонт до осені.

Міський голова також поставив завдання спланувати ремонт алеї, що розташована між мікрорайонами Жадова та Попова. - Починайте проектування - треба навести тут лад. Необхідно облаштувати тут зручні пішохідні доріжки, велодоріжки, змонтувати зовнішнє освітлення та запроєктувати лавки для відпочинку, - доручив міський голова

. - Але моя особлива вимога – зберегти всі дерева, кущі та квіти,

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід та якість виконання ремонтних робіт дорожнього покриття по вулиці Чернишевського та провулку Алтайському.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool