У Кропивницькому в мікрорайоні Олексіївка відбувся рейд

Червень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Загальновідома істина, якої дотримуються рятувальники Кіровоградщини – пожежу краще попередити, ніж загасити

Саме з цією метою напередодні вихідних, 16 червня, фахівці рятувальної справи поспілкувались з мешканцями мікрорайону Олексіївка, що в обласному центрі.

Співрозмовникам рятувальники розповідали основні правила пожежної безпеки у побуті, а саме: не перевантажувати електричні мережі, утриматись від паління сухої рослинності на території приватних домоволодінь, не кидати незагашених недопалків, неодмінно слідкувати за станом електричної проводки та у разі необхідності викликати спеціалістів для її ремонту.
Дітлахам, яких зустріли рятувальники, було проведено бесіди стосовно правил поведінки під час літніх канікул та підкреслено необхідність суворого дотримання правил під час відпочинку на водних об’єктах.

Окремої уваги потребувала тема безпечної поведінки у разів виявлення вибухонебезпечних предметів. Адже у цьому мікрорайоні переважно розташовані приватні домогосподарства і майже біля кожного є невеличка ділянка для вирощування городини. Як відомо, саме під час оброблення таких ділянок і знаходять застарілі боєприпаси часів Другої світової війни.

В цілому люди з цікавістю сприймали інформацію, а для закріплення набутих знань усім співрозмовникам було роздано інформаційні листівки з відповідними правилами.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Загальновідома істина, якої дотримуються рятувальники Кіровоградщини – пожежу краще попередити, ніж загасити


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool