У Кропивницькому учням колегіуму нагадали правила безпеки

Жовтень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 717 | Коментарі: 0

5 жовтня працівники обласного Управління ДСНС і рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону завітали до Кіровоградського колегіуму та поспілкувались з педколективом і учнями на тему безпечної життєдіяльності.

Розпочалась зустріч рятувальників з колективом школи з проведення навчальної евакуації.

Після чого фахівці пожежно-рятувальної служби проаналізували помилки та дали поради щодо організації евакуації. Далі мова йшла про основні правила пожежної безпеки: як запобігти виникненню надзвичайної події, за якими ознаками можна розпізнати загорання у приміщенні, як поводитись і кого повідомляти про пожежу, як уникнути травмування і отруєння чадним газом та допомогти постраждалим і травмованим. Педагоги і школярі під керівництвом пожежного інспектора детально розглянули кожен з цих випадків та з’ясували послідовність дій дорослих і дітей у відповідних обставинах.

Завершилась зустріч спілкуванням з рятувальниками, які безпосередньо виїжджають на ліквідацію надзвичайних подій, ознайомленням з оснащенням пожежного автомобіля та його призначенням, приміркою захисного одягу бійців Служби порятунку та протигазів. Бійці рятувального відділення продемонстрували роботу з порятунку потерпілого та роботу комбінованого ручного ствола. І, звичайно, не обійшлось без веселих змагань, у спритності й кмітливості.

Зустріч рятувальників і учнів у цьому навчальному році трохи випередила графік проведення Тижня знань безпечної життєдіяльності, який традиційно проводиться у листопаді, проте є дуже важливим заходом в освітньому процесі щодо освоєння основних принципів безпечної життєдіяльності.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool