У Кропивницькому спецінспекція закликає містян долучитись до прибирання міста

Травень 15, 2021 | Новини | Переглядів: 1262 | Коментарі: 0

Т.в.о начальника спецінспекції Кропивницького Олександр Брюховецький звернувся до містян з проханням долучитися до благоустрою рідного міста.

Він закликав керівників підприємств, установ та організацій, а також жителів приватного сектору та власників земельних ділянок навести лад на своїх і прилеглих територіях.

- Є ділянки, де крім бур'янів нічого немає. Я звертаюся з проханням негайно викосити бур'яни на своїх прилеглих та закріплених територіях. Вжі від 17 травня ми розпочнемо рейдові перевірки стану земельних ділянок і покосу бур'янів. Звертаю увагу, що на тих, хто ігноруватиме наше прохання, очікують протоколи і штрафи до 1700 гривень, - повідомив Олександр Брюховецький.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool