У Кропивницькому Сергій Кузьменко провів підсумкову прес-конференцію

Грудень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

Здобутки 2017-го року в освітній галузі області – одне з питань, якому голова облдержадміністрації приділив першочергову увагу під час підсумкової прес-конференції.

Він відзначив, що на сьогодні в області створено 66 освітніх округів. Опорні школи, що функціонують у рамках освітніх округів, є закладами нового типу, де для дітей створюються належні умови для навчання, є харчування, можливість займатися спортом.

Забезпечення цих умов залишається пріоритетним напрямком діяльності обласної влади. Так, у 2017-му році для шкіл було придбано 350 комп’ютерів, 50 мультифункціональних дошок, обладнано нові кабінети хімії, фізики, лінгафонні класи – на загальну суму 35 млн. грн. Також, за останніх два роки для опорних шкіл було куплено 40 автобусів. Ще 5 шкільних автобусів заплановано придбати на початку 2018-го року.

Сергій Кузьменко відзначив, що нинішнього року під час зовнішнього незалежного оцінювання учні з Кіровоградщини продемонстрували високі результати. – Це свідчить про те, що ми рухаємося у правильному напрямку. І діти, незалежно від того, де вони навчаються, у містах чи у сільській місцевості, на сьогодні мають рівні можливості для отримання якісної освітньої послуги, – підкреслив очільник області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool