У Кропивницькому Сергій Кузьменко чергував на телефонній «гарячій лінії»

Січень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Упродовж години до голови облдержадміністрації звернулися п’ять мешканців області. Заявники переважно з міста Олександрії та Олександрійського району.

Більшість скаржилися на те, що нинішнього опалювального сезону їм не призначено субсидію.

Стосовно порядку призначення субсидій Сергій Кузьменко зазначив: "Уряд дійсно вносив певні зміни до порядку призначення субсидій, після чого деякі люди не отримали таку допомогу. У цьому питанні Президент давав чітке доручення Уряду - кожна людина, яка потребує підтримки держави, має її отримати. Комісії, які працюють при управліннях соціального захисту населення, наділені повноваженнями, щоб розглянути кожен з випадків відмови". Голова облдержадміністрації запевнив, що доручить відповідному департаменту більше приділити увагу цьому питанню. "Переконаний, у тих випадках, коли людина має невеликі доходи, питання буде вирішено позитивно".

Також жителька Олександрії прохала надати роз’яснення щодо перерахунку коштів з рахунку ВАТ "Кіровоградгаз" на рахунок нового постачальника "Нафтогаз". Сергій Кузьменко зауважив, що напередодні 2019 року влада активно займались питаннями "Обленерго" та "Центргаз", де відбулись організаційні зміни, пов’язані зі зміною постачальників газу та електроенергії.

"Ми налаштовували керівництво нових підприємств на те, щоб ці зміни ні в якому разі не погіршили надання послуг для людей та не було питань із розрахунками. Робота зроблена, але все ж, якщо у людей в якихось випадках є запитання, цю тему слід знову активізувати", - наголосив керівник області. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool