У Кропивницькому сапери отримали благодійну допомогу (ФОТО)

Грудень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

В обласному центрі до кропивницьких саперів завітали місцеві підприємці.

Підтримка бойових розрахунків рятувальних підрозділів сьогодні важлива як ніколи. А одним з найважливіших завдань держави залишається розмінування деокупованих територій, що вимагає наполегливої роботи фахівців та належного технічного оснащення піротехнічних відділень. Значна частина робіт з пошуку вибухонебезпечних пристроїв проводиться вручну за допомогою міношукачів. Аби забезпечити їх безперебійну роботу, саперам потрібні потужні акумуляторні батареї.

У Кропивницькому сапери отримали благодійну допомогу

У Кропивницькому сапери отримали благодійну допомогу

У Кропивницькому сапери отримали благодійну допомогу

Бізнес на Кіровоградщині прагне зробити свій внесок у справу нашої перемоги. Так, керівництво ТОВ “ТОРГОВЕЛЬНА ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ” вирішило передали кропивницьким саперам ДСНС 136 акумуляторних батарей та 13 зарядних пристроїв до них, які зможуть гарантувати безперебійну роботу міношукачів тривалістю до трьох діб.

Представники підприємства вручили пакунки саперам з побажаннями успіху в справі захисту населення і територій країни від вибухонебезпеки.
Керівництво аварійно-рятувального загону спеціального призначення Кіровоградського гарнізону ДСНС, а також особовий склад групи піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування висловлюють щиру вдячність за благодійну допомогу та підтримку.

Така співпраця на засадах благодійності заради спільної мети і є одним з найяскравіших прикладів єдності країни у найскладніший період її життя.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool