У Кропивницькому рятувальники взяли участь в урочистих заходах з нагоди 30-ї річниці незалежності України

Серпень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

24 серпня український народ відзначає 30 річницю здобуття державності. 30 років незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як держава, здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати свободу, гідність та розмаїття, захищати свій суверенітет і територіальну цілісність

Нам вдалося побудувати толерантне суспільство, в якому знаходять спільну мову та взаємну повагу різні етнічні, релігійні, соціальні групи.

У кожному місті цього дня лунає Національний Гімн та майорять синьо-жовті стяги. Рятувальники на чолі з начальником Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області полковником служби цивільного захисту Віталієм Миронюком разом із представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських та релігійних організацій, героями АТО/ООС, військовими та правоохоронцями, жителями Кропивницького та гостями міста вшанували героїв України та борців за її державність покладанням вінків і букетів квітів до пам’ятників Т.Г. Шевченку та «Жертвам Чорнобиля», до меморіальних дощок В’ячеславу Чорноволу та Віктору Чміленку, а також до пам’ятного знаку «Героям Небесної Сотні».

На площі перед міською радою відбулись головні урочистості “Гарт української незалежності” із відзначенням кропивничан за досягнення та здобутки у різних сферах та особистий внесок у розбудову міста.

Цього ж дня на Театральній площі було зафіксовано у Національному реєстрі рекордів України встановлення національного досягнення «Наймасовіше онлайн-виконання Державного Гімну України» за участі міських хорових колективів та гостей свята. Дійство транслювалось на  платформі ZOOM.

Крім того, в обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького пройшли урочисті збори та святковий концерт, присвячені 30-й річниці незалежності України, де першому заступнику начальника ГУ ДСНС України у Кіровоградській області полковнику служби ЦЗ Олексію Родіонову було вручено медаль «Відзнака Ради національної безпеки та оборони України» ІІІ ступеня.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool