У Кропивницькому рятувальники провели навчально-методичні збори співробітників

Липень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

14 липня на базі навчального пункту Управління ДСНС в області відбулись навчально-методичні збори зі співробітниками, відповідальними за ведення кадрової роботи в районних підрозділах.

Під час занять фахівці відділу по роботі з персоналом обласного Управління ДСНС ознайомили присутніх з нововведеннями, які з’явились останнім часом в організації кадрового, психологічного та документального забезпечення у структурі ДСНС, роз’яснили нові положення законодавчих актів та наочно продемонстрували, як їх застосовувати у практичній діяльності, а також відповіли на всі актуальні запитання учасників семінару.

Серед інших розглядались питання порядку атестування осіб начальницького складу, проходження служби та присвоєння спеціальних звань, звільнення зі служби, формування державного замовлення на підготовку фахівців, їх відбору та організації підвищення кваліфікації і спеціалізації. Не менш важливими є питання організації соціально-гуманітарної роботи в підрозділах області, забезпечення службової дисципліни в повсякденній діяльності та проведення службових розслідувань.

Оскільки учасники семінару входять до складу груп психологічного супроводження в підрозділах та безпосередньо виконують психологічну та виховну роботу, з метою покращення та оптимізації їх діяльності психологи управління провели тренінг на тему: «Підстави, умови та порядок зарахування співробітників до групи посиленої психологічної уваги», а також розповіли про нюанси проведення професійно-психологічного відбору кандидатів на службу до органів та підрозділів ДСНС України.

Крім занять з теорії, для учасників зборів було проведено тестування на знання нормативних документів з кадрового забезпечення.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool