У Кропивницькому рятувальники привітали волонтерів (ФОТО)

Грудень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 587 | Коментарі: 0

Рятувальники привітали волонтерів кіровоградського осередку Червоного Хреста з прийдешнім Міжнародним днем волонтера

1 грудня на запрошення начальника У ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка до Управління прибули волонтери місцевого осередку Товариства Червоного Хреста України – надійні партнери Служби порятунку в справі просвітницької роботи серед населення.

Начальник Управління привітав волонтерок, що стали на дорогу жертовності, добра та людяності, з прийдешнім Міжнародним днем волонтера і зазначив, що представники Червоного Хреста завжди там, де їх потребують люди, вони стоять на передовій людського лиха та рятують світ. Рятувальники разом із волонтерами проводять широку просвітницьку роботу, спрямовану на поширення важливих знань з різних аспектів безпеки життєдіяльності. Завдяки співпраці з кіровоградським осередком, спільні просвітницькі заходи стали більш широкоформатними та дієвими.

У Кропивницькому рятувальники привітали волонтерів (ФОТО)

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool