У Кропивницькому розпочався чемпіонат Європи з бейсболу (ВІДЕО)

Липень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кропивницькому, на бейсбольному стадіоні ОСДЮШОР 2 відбулася унікальна для нашої області та України спортивна подія – відкриття кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи з бейсболу (група "С"), який триватиме з 23 по 28 липня.

На турнір прибули бейсбольні збірні команди Грузії, Естонії, Румунії, Угорщини. Разом із збірною України вони виборюватимуть путівку на літні Олімпійські ігри 2020 року, що проходитимуть у м.Токіо.

Під час урочистого відкриття турніру учасників змагань привітали перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, президент федерації бейсболу і софтболу України Андрій Ніколаєнко.

В рамках групового турніру з 23 по 27 липня, команди щодня гратимуть по два матчі об 11.00 та о 16.00 за київським часом. Перша гра, у рамках чемпіонату розпочалася вже сьогодні між командами України та Естонії.

Фінал відбудеться 28 липня о 14.00 год.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool