У Кропивницькому розпочали перевірку інженерного коледжу

Січень 28, 2020 | Новини | Переглядів: 1259 | Коментарі: 0

На виконання доручення Прем’єр-Міністра України від 11.12.2019 № 44205/1/1-19 та вказівки ДСНС України від України від 11.12.2019 № 02-17767/261 інспектори Кіровоградщини продовжують перевіряти стан пожежної та техногеноої безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей.

28 січня інспектори Кропивницького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області почали перевіряти інженерний коледж Центральноукраїнського національного технічного університету в обласному центрі.

У ході перевірки фахівці пожежно-рятувальної служби провели з працівниками коледжу та студентами роз’яснювальну роботу, під час якої нагадали правила пожежної безпеки, проінструктували щодо дій у надзвичайній ситуації на об’єктах з масовим перебуванням людей, практично відпрацювали порядок користування первинними засобами пожежогасіння та евакуацію з приміщень. 

Результати перевірки будуть оприлюднені на Інспекційному порталі: https://inspections.gov.ua/. Детальна інструкція з пошуку інформації на інспекційному порталі тут: https://www.dsns.gov.ua/files/2019/12/11/NewFolder/1.pdf.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool