У Кропивницькому розглянули стан фінансування інвестиційних проектів

Листопад 22, 2022 | Новини | Переглядів: 669 | Коментарі: 0

Сьогодні, в обласній військовій адміністрації під керівництвом заступника начальника ОВА Сергія Шеремета, за участі першого заступника голови обласної ради Юрія Семенюка, відбулося засідання Наглядової ради Регіонального фонду підтримки підприємництва в області.


«На даний час маємо деяку затримку з виплатами казначейства фіндопомоги на проекти більше 100 тисяч. Це пов’язано з відсутністю фінансового ресурсу, через нестачу грошей у державному бюджеті. Під час воєнного стану казначейська система при проведенні видатків керується постановою № 590, яка визначає черговість проведення платежів в умовах обмеженого фінансового ресурсу на казначейських рахунках. Відповідно до 19 пункту постанови першочергово проводяться видатки на національну оборону», - зазначив Сергій Шеремет.

Директорка Регіонального фонду підтримки підприємництва в Кіровоградській області Ольга Ковальова-Алокілі запропонувала, з урахуванням затримки виплат, розглянути проекти до 100 тисяч гривень, які можна фінансувати за рахунок зворотніх коштів.

Нагадаємо, що 20 червня 2022 року розпочався конкурсний відбір інвестиційних бізнес-проєктів суб'єктів малого і середнього підприємництва для отримання фінансової підтримки через РФПП.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool