У Кропивницькому районі реалізовано більше 15 інвестиційних проектів

Січень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 610 | Коментарі: 0

Обсяг прямих іноземних інвестицій, вкладених в економіку Кропивницького району, збільшився на 1,3 млн. дол. США. 

Про це на засіданні Ради регіонального розвитку району повідомила голова Кропивницької райдержадміністрації Алла Поліщук. Така тенденція, на її переконання, свідчить про сприятливий інвестиційний клімат в районі.

Так, упродовж 2015 – 2018 років підприємствами та організаціями району освоєно понад 3,8 млрд. грн. капітальних інвестицій (у 2015 році – 22140,6 тис.грн., а за 2018 рік – 454900 тис. грн.) та створено понад 90 додаткових робочих місць. За цей період в районі реалізовано більше 15 інвестиційних проектів та залучено близько 2 млрд. грн. інвестиційних коштів. Кропивницький район за даним показником входить в трійку лідерів серед районів області.

Алла Поліщук також зазначила, що з жовтня 2018 року у районі відновлено роботу ПАТ "Кіровський", де утримується 200 тис. голів птиці. На початок нинішнього року на господарстві вироблено 5 млн. шт. яєць. До 1 червня заплановано збільшити кількість птиці до 750 тис. голів, що забезпечить 100 % потужність підприємства та в рази збільшить виробництво продукції. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool