У Кропивницькому п'яна водійка без прав скоїла два ДТП (ФОТО)

Листопад 01, 2023 | Новини | Переглядів: 475 | Коментарі: 0

Патрульні притягнули до відповідальності водійку, яка в стані сп’яніння скоїла два ДТП

Ця подія сталася вчора, приблизно опівночі, на вулиці Святослава Хороброго.

Водійка автомобіля Chery QQ не дотрималася безпечної швидкості та безпечного інтервалу. Внаслідок чого скоїла зіткнення з легковиком Daewoo Nexia. Надалі вона поїхала з місця події.

Щоправда, недалеко. На вулиці Куроп’ятникова вона здійснила наїзд на паркан і дерево.

У Кропивницькому п'яна водійка без прав скоїла два ДТП

У Кропивницькому п'яна водійка без прав скоїла два ДТП

У Кропивницькому п'яна водійка без прав скоїла два ДТП

Після отримання виклику патрульні одразу прибули на місце події. У винуватиці ДТП вони виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд за допомогою приладу Драгер. Алкотестер показав 2,92 проміле, що майже в 15 разів перевищило допустиму норму.
Інспектори з’ясували, що водійка не мала права керування транспортними засобами, адже ніколи не отримувала посвідчення водія.

За скоєні правопорушення патрульні склали на водійку Chery протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), два за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ч. 1 ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), а також винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування ним) КУпАП.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool