У Кропивницькому пройшов День права

Грудень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

У бібліотеці №18 з метою підвищення рівня правової культури читачів пройшов День права. 

Учасники заходу отримали розуміння необхідних законів та поспілкувались щодо вміння використовувати ці закони у повсякденному житті.

Тест-гра «Право людини на життя, свободу, недоторканність» дала оцінку рівня знань законодавства України. В допомогу учасникам бібліотекарі запропонували інформаційну пам’ятку «Правовий захист людини».

Презентація дайджесту «Абетка рівності» плавно перейшла у обмін думками «Жінка і чоловік – дві половинки людства». Держава поділена на дві частини – чоловіче і жіноче населення. Ґендерне право складається з правових норм, що встановлюють засоби забезпечення рівності прав людини незалежно від статі, а також передбачають межі допустимих відмінностей у правах залежно від статі. Тож захід пройшов змістовно і з користю для усіх користувачів бібліотеки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool