У Кропивницькому пройшли зональні змагання з волейболу (ФОТО)

Листопад 08, 2018 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

З 6 по 8 листопада у приміщенні факультету фізичного виховання Центральноукраїнського педагогічного університету проходили змагання з волейболу серед команд південної зони працівників органів та підрозділів системи ДСНС України.

Участь у змаганнях взяли 5 команд управлінь ДСНС Кіровоградської, Запорізької, Одеської, Полтавської областей та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Змагання проводились у рамках Спартакіади ДСНС серед органів та підрозділів цивільного захисту з олімпійських, неолімпійських та прикладних видів спорту з метою підвищення рівня спеціальної та фізичної підготовленості особового складу ДСНС до виконання завдань за призначенням, популяризації занять фізичною культурою та спортом, а також задля виховання у рятувальників волі і прагнення до перемоги, здатності витримувати високі фізичні і психологічні навантаження в умовах спортивної боротьби.

Відкрив змагання віце-Президент Федерації пожежно-прикладного спорту України, майстер спорту міжнародного класу з пожежно-прикладного спорту, суддя міжнародної категорії з пожежно-прикладного спорту Олександр Тарасов. Спортсменів, почесних гостей спортивного свята та працівників пожежно-рятувальної служби області привітав також начальник Управління ДСНС України в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

У підсумку І місце виборола команда Черкаського інституту пожежної безпеки, ІІ місце - у команди рятувальників Кіровоградської області, а третє посіла команда рятувальників Полтавщини. Наприкінці листопада переможці усіх зональних змагань зустрінуться у фінальних іграх, які проходитимуть на Хмельниччині.

У Кропивницькому, пройшли зональні змагання, з волейболу (ФОТО)

У Кропивницькому, пройшли зональні змагання, з волейболу (ФОТО)

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool