У Кропивницькому приборкали 3 пожежі різного характеру (ФОТО)

Березень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 2316 | Коментарі: 0

Протягом доби 19 березня бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький тричі виїздили на гасіння пожеж, що виникли в обласному центрі.

Так, о 14:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території садового товариства ім. Тимірязева. Як з’ясувалось, горіло 6 м2 перекриття та 4 м2 старих домашніх речей у дачному будинку. Рятувальники локалізували займання о 14:22 та о 14:55 – ліквідували.

Також двічі горіли сміттєві баки: о 16:10 рятувальники 1-го ДПРЗ виїхали на вул. Яновського, де загасили займання 2 м2 пластикового сміттєвого баку та сміття в ньому на відкритій території, а о 22:39 аналогічний випадок стався по вул. Попова.
В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У Кропивницькому приборкали 3 пожежі різного характеру

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool