У Кропивницькому працівники апарату облради майже півмільйона гривень скерували на підтримку ЗСУ

Грудень 20, 2022 | Новини | Переглядів: 1302 | Коментарі: 0

Майже півмільйона гривень власних коштів працівники виконавчого апарату обласної ради скерували на підтримку Збройних сил України. Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга в інтерв’ю ПульS.

«Дякую апарату обласної ради, який вирішив збирати кошти і за них купував спорядження для військових. За попередніми підрахунками, вже півмільйона коштів працівники виділили зі свого сімейного бюджету та направили на допомогу ЗСУ», - зазначив Сергій Шульга.

Він також додав, допомагають і військовим, і тимчасово переміщеним особам депутати всіх рівнів.

«В тилу свій фронт. Кіровоградщині зберегла свій економічний потенціал, враховуючи всі обставини, і допомагає Херсону, Миколаєву, а до цього - Чернігівщині, Харківщині й Київщині», - акцентував очільник облради.

Як уже повідомлялося, працівники апарату обласної ради придбали зенітний прожектор із дальністю променя до шести кілометрів для системи ППО Кіровоградщини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool