У Кропивницькому помер відомий фотокореспондент

Липень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1436 | Коментарі: 0

Завершилося земне життя відомого журналіста і фотокореспондента, лауреата обласної журналістської премії Івана Миколайовича Корзуна.

Перестало битися серце прекрасної доброї людини, гарного товариша, надійного друга.

Упродовж кількох десятиліть Іван Корзун своїми світлинами оживляв шпальти популярних обласних видань, зокрема – газет «21-ий канал» і «Сільське життя плюс». З «Сільським життям…» Іван Миколайович співпрацював до останнього. За багаторічну діяльність Івана Корзуна на його світлинах ми побачили тисячі жителів нашої області, трудівників багатьох галузей і професій.

Досвідчений і професійний майстер своєї справи залишив після себе величезний архів фотоматеріалів, який є яскравим і неоціненним доповненням історії нашого рідного краю.

Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті Івана Корзуна і висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного. Із сумом, правління обласної організації Національної спілки журналістів України. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool