У Кропивницькому перевірили протипожежний стан приміщень майбутніх виборчих дільниць

Лютий 27, 2019 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

Процес волевиявлення громадян під час виборів Президента України, що відбудуться 31 березня цього року, передбачає низку підготовчих заходів, спрямованих на забезпечення належного рівня виборчого процесу.

Наразі на територіальні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій покладено завдання щодо перевірок усіх об’єктів, що будуть задіяні під час виборів, на предмет техногенної та пожежної безпеки.

Так, інспекторський склад Управління ДСНС у Кіровоградській області здійснює перевірки цих об’єктів, насамперед контролюючи стан шляхів евакуації, систем автоматичного протипожежного захисту, джерел протипожежного водопостачання, наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, стан утримання електромережі тощо.

Крім того, у перевірках беруть участь бійці пожежно-рятувальної служби області, які проводять елементи тактичних навчань з відпрацюванням карток пожежогасіння об’єктів, що будуть задіяні під час виборів.

За результатами перевірок керівникам об’єктів надаються відповідні документи із зазначенням заходів, спрямованих на усунення виявлених недоліків та забезпечення належного протипожежного стану на виборчих дільницях у період підготовки та проведення виборів.

Сьогодні, 27 лютого, інспектори Кропивницького міськуправління У ДСНС в області запросили приєднатись до перевірок майбутніх виборчих дільниць знімальну групу обласного телебачення. Спільний рейд відбувся згідно із звичним алгоритмом: перевірка усіх складових, що забезпечують безпеку виборців, та практичне відпрацювання пожежно-рятувальним підрозділом даних об’єктів.

Крім того, із працівниками установ, де будуть виборчі дільниці, фахівці Служби порятунку провели відповідні інструктажі та залишили пам’ятки щодо правил пожежної безпеки на виборчих дільницях, розроблені Управлінням ДСНС у Кіровоградській області.

Процес волевиявлення громадян під час виборів Президента України, що відбудуться 31 березня цього року, передбачає низку підготовчих заходів, спрямованих на забезпечення належного рівня виборчого процесу.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool