У Кропивницькому обурені мешканці чекають, коли їм повернуть кошти за газ

Січень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 1483 | Коментарі: 0

Багато мешканців Кропивницького заплатили за послуги газопостачання за листопад 2018 року на рахунок «ЦентрГаз». 

А коли у січні 2019 року прийшли кавітації від "Нафтогаз" за той же листопад 2018 року, багато кропивничани кинулися з'ясовувати у чому річ.

Тоді стало відомо, що змінився постачальник газу у Кіровоградській області, а значить і рахунки теж. Черги великі, мешканці злі, бо тепер їм кажуть, що за листопад треба знову заплатити, а переплачені кошти їм повернуть десь у травні 2019 року. Для того, щоб гроші повернули, потрібно прийти, вистояти в черзі, написати за`яву, відкрити рахунок у банку, якщо його нема і у травні чекати на свої гроші.

«Чому повернення коштів не зробити автоматично. Щоб зі старого рахунку перекинули кошти на новий рахунок «Нафтогазу», або щоб людина мала змогу це все зробити через електронний кабінет», - каже кропивничанка Світлана.

«Я не розумію, чому як перевіряти лічильники, робітники різних служб ганяють табунами, а як поставити мене до відома, що потрібно заплатити на інший рахунок, то так ніхто не прийшов та не повідомив. А тепер мені, на повернення моїх грошей треба чекати півроку», - скаржиться кропивничанка Олена Сергіївна


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool