У Кропивницькому обрано запобіжний захід майору цивільного захисту

Лютий 08, 2018 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Сьогодні, 8 лютого 2018 року, обрано міру запобіжного заходу начальнику одного із відділів Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області

Ленінським районним судом за клопотанням слідчого визначено міру запобіжного заходу для майора служби цивільного захисту у виді цілодобового домашнього арешту.

Окрім того, судом розглянуто та задоволено клопотання щодо відсторонення майора від посади на час досудового розслідування.
Нагадаємо, вищевказану особу співробітники Служби безпеки України викрили та затримали на хабарi 5 лютого. Майoр служби цивільного захисту вимагав з представника комерційного підприємства двісті американських доларів за підробне посвідчення про проходження спеціальних курсiв з питань пожежної безпеки.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool