У Кропивницькому обговорили питання ведення бізнесу під час пандемії

Листопад 05, 2021 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

Сьогодні, у Кіровоградській ОДА відбулось засідання робочих груп для напрацювання пропозицій щодо вирішення проблемних питань діяльності малого та мікробізнесу, з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в об'єктах сфери обслуговування та у громадському транспорті.

Заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Шеремет, розпочав засідання з того, що запропонував обговорити як карантинні обмеження впливають на поведінку споживачів та бізнес-настрої, змушують змінювати правила ведення бізнесу.

«Сьогодні запросили вас, представників підприємницького середовища, щоб обговорити актуальні питання організації роботи бізнесу в умовах введення обмежувальних заходів, пов'язаних із запобіганням поширенню коронавірусної хвороби СОVID-19. Ми сподіваємось, що ви з розумінням ставитеся до методів, які впроваджуються і допоможуть запобігти розповсюдженню захворюванню: жорсткий контроль над епідемією та масова вакцинація громадян», - зазначив Сергій Шеремет.

Він додав, що на зустріч запрошені керівники тих установ і організацій, які залучені до боротьби з COVID-19, а саме:
державну установу "Кіровоградський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров`я України";
департамент охорони здоров'я облдержадміністрації;
Головне управління Держпродспоживслужби в області;
управління інфраструктури облдержадміністрації;
Головне управління Національної поліції в області.

Вони окреслили основні вимоги, які ставляться в умовах пандемії до роботи бізнесу та життєдіяльності населення. Також були обговорені актуальні для підприємців питання. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool