У Кропивницькому новообрані депутати розпочали сесійну діяльність

Лютий 22, 2019 | Новини | Переглядів: 654 | Коментарі: 0

Сьогодні відбулося відкриття першої сесії Молодіжного парламенту другого скликання. Юних депутатів привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

Молодіжний парламент першої каденції розпочав роботу у 2016 році як громадський проект, спрямований на розвиток молодіжного руху області та реалізацію європейських принципів співпраці влади і молоді.

Вибори депутатів Молодіжного парламенту другого скликання відбулися в листопаді 2018 року у восьми вишах області і сьогодні 28 новообраних парламентарів зібралися на перше пленарне засідання.

Вітаючи юних депутатів з початком їхньої діяльності, Сергій Коваленко наголосив, що робота Молодіжного парламенту Кіровоградщини першого скликання позитивно відзначена на всеукраїнському рівні. "Впевнений, що у вас будуть нові думки, нові ідеї, ви розробите нові заходи для того, щоб молодіжний рух в області ставав активнішим, - підкреслив посадовець. – Віднині ви відповідальні не лише за себе, а й за вирішення тих питань, які ставлять ваші виборці".

Сергій Коваленко нагадав, що Молодіжний парламент працює як дорадчий орган обласної державної адміністрації та вручив новообраним парламентарям посвідчення і депутатські набори.

Пленарне засідання юні депутати розпочали з обрання секретаріату та прийняття регламенту. За результатами таємного голосування головою Молодіжного парламенту другого скликання обрали Циганка Євгена – студента Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool