У Кропивницькому напередодні Трійці у церквах перевіряють стан безпеки

Червень 04, 2020 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Незабаром українці відзначатимуть одне з найсвітліших та найшанованіших релігійних свят – Трійцю.

Усі релігійні обряди, традиційно, пов’язані з використанням свічок, а також з масовим зібранням людей у церквах. І те, й інше за певних, несприятливих, обставин може становити загрозу для життя і здоров’я людей. Щоб цього не сталось, рятувальники Кіровоградщини вживають профілактичних заходів.

4 червня фахівці Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС в області перевірили стан пожежної та техногенної безпеки у церквах обласного центру та провели серед священників і прихожан інформаційно-роз’яснювальну роботу. Під час спілкування з вірянами та служителями церков рятувальники дали їм чіткі рекомендації як поводитись, щоб не допустити пожежі у приміщенні церкви, та як діяти, якщо пожежа раптом виникла.

Церковнослужителям нагадали, що необхідно постійно стежити за свічниками, обережно користуватись відкритим вогнем, забезпечити будівлю засобами первинного пожежогасіння та навчити персонал ними користуватись, на випадок надзвичайної події евакуаційні виходи тримати відкритими та незахаращеними. Для поширення інформації щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям та про порядок дій під час виникнення НП-НС співробітники Служби порятунку вручили настоятелям церков листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.

Незабаром українці відзначатимуть одне з найсвітліших та найшанованіших релігійних свят – Трійцю.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool