У Кропивницькому на водозаборі відбулися навчання (ФОТО)

Жовтень 20, 2023 | Новини | Переглядів: 561 | Коментарі: 0

В обласному центрі  на території Лелеківського водозабору, що належить комунальному підприємству «Дніпро-Кіровоград», відбулися навчання за участі органів виконавчої влади, спеціалізованих служб цивільного захисту та комунальників.

У Кропивницькому на водозаборі відбулися навчання

У Кропивницькому на водозаборі відбулися навчання

У Кропивницькому на водозаборі відбулися навчання


Метою їх проведення стало практичне відпрацювання заходів із залучення станції з очищення води у разі виникнення аварійних ситуацій на системах водопостачання та тривалого відключення електроенергії.

У ході навчань було змодельовано аварійну ситуацію, пов’язану з технічною несправністю насосного обладнання на свердловині Лелеківського водозабору, внаслідок чого сталося суттєве зменшення подачі води у водорозподільні мережі міста. На час проведення аварійно-відновлювальних робіт та з метою організації підвезення питної води до мікрорайонів міста, які залишились без централізованого водопостачання, виникла необхідність залучити пересувну станцію з очищення води Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в області.

На території проведення навчання базувалися дві основні локації. На першій з них відбувся показ комунальної техніки, яку у разі необхідності буде залучено для підвезення води населенню. На другій — демонструвалися потужності пересувної станції з очищення води та здійснення лабораторного контролю її якості.

До ліквідації умовної аварійної ситуації залучаються бригади комунальних підприємств міста, рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС та Обласного лабораторного центру МОЗ України.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool