У Кропивницькому на території мікрорайону Шкільний відбувся рейд (ФОТО)

Жовтень 18, 2022 | Новини | Переглядів: 1685 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградської області щодня поширюють інформацію щодо актуальних правил безпеки життєдіяльності різними шляхами: медіа простір, вуличні рекламні площі, аудіозвернення у громадському транспорті, просвітницькі заходи для дітей та молоді.

У Кропивницькому на території мікрорайону Шкільний відбувся рейд

У Кропивницькому на території мікрорайону Шкільний відбувся рейд

У Кропивницькому на території мікрорайону Шкільний відбувся рейд


Крім того, широко застосовується практика безпосереднього спілкування з перехожими на вулицях населених пунктів. Під час індивідуальних бесід, припускають рятувальники, людина краще засвоює важливу інформацію та надовго запам’ятає її.

Сьогодні такі просвітницькі розмови вела рятувальниця з перехожими на території мікрорайону Шкільний м. Кропивницький. Офіцерка Служби порятунку зверталась до громадян із пропозицією перевірити їхні знання з безпеки життєдіяльності у побуті, під час повітряної атаки, хімічної чи радіаційної загрози. Також закликала дотримуватись правил безпеки, адже ворог методично наносить удари по нашим населеним пунктам і не залишає ілюзій щодо його намірів – знищити все. Наші захисники віддають життя за нас, а завдання цивільного населення – вижити та працювати на Перемогу.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool