У Кропивницькому «на гарячому» затримали закладчиків наркотиків

Листопад 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

В обласному центрі по вулиці Шевченка гвардійський наряд стрілецького батальйону військової частини 3011 Центрального оперативно-територіального об'єднання звернув увагу на чоловіка, який щось активно розшукував у купі будівельного сміття біля аварійної будівлі.

Підійшовши ближче у момент забирання знахідки чоловіком, патрульні звернулись до нього із проханням пояснити мету пошуків. Чоловік спочатку не зрозумів, що перед ним наряд гвардійців і чесно розповів, що шукав і знайшов залишену для нього закладку із канабісом.

При проведенні поверхневої перевірки у громадянина, мешканця Кропивницького, 1990 року народження, виявили згорток із речовиною рослинного походження, попередньо канабіс вагою приблизно 8 грамів. Чоловік був сильно засмучений, бо, за його словами, «попався» уперше і проблем із законом раніше не мав.

Того ж дня, по вулиці Олега Ольжича, біля залізничних колій гвардійський наряд затримав жінку, мешканку Кропивницького 1984 року народження. Поведінка жінки була типовою для клієнтів закладників: вона метушливо шукала щось із ліхтариком у безлюдному місці. Як виявилося у ході перевірки, результатом її пошуків став сліп-пакет із білою речовиною кристалічної структури, попередньо амфетамін вагою приблизно 3 грами. До речі, ця жінка вже три рази була затримана протягом року на цьому ж місті, за тією ж самою статтею – 309 Кримінального кодексу України. За словами затриманої, вилучена речовина є ліками і вона не є наркозалежною.

В обох випадках на місце події було викликано слідчо-оперативну групу для встановлення подальших обставин.
 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool