У Кропивницькому можуть з`явитися нові тролейбуси марки «Дніпро-Т 103»

Жовтень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1546 | Коментарі: 0

10 жовтня 2016 року о 15.45 відбувся аукціон щодо закупівлі двадцяти. нових тролейбусів міських пасажирських для роботи на маршрутах Кропивницького.

Відповідно до виставлених умов, тролейбуси великої місткості з низьким рівнем підлоги (згідно Правил ЄЕК ООН № 107-01), пристосовані для пасажирів з обмеженими можливостями (обладнані відкидним трапом та низьким полом).

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

За результатами аукціону електронною системою «PROZZORO» переможцем з мінімально запропонованою ціною на закупівлю 20 нових тролейбусів визначено ТОВ «ДУОТРАНС».

Товариство «ДУОТРАНС», відповідно до поданих документів на участь у тендері пропонувало до постачання тролейбус „ДНІПРО-Т 103”.
Країна походження пропонуємого тролейбусу – Україна.
Виробник тролейбусу „ДНІПРО-Т 103” – Державне підприємство „Виробниче об'єднання „Південний машинобудівний завод” ім. О.М. Макарова” (Україна, м. Дніпро).

На даний час тендерним комітетом КП «Електротранс» Кіровоградської міської ради», відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», прийнято рішення про намір укласти договір з товариством «ДУОТРАНС» про закупівлю двадцяти тролейбусів міських пасажирських великої місткості з низьким рівнем підлоги (згідно Правил ЄЕК ООН № 107-01), пристосованих для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями (обладнаний відкидним трапом та низьким полом).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool