У Кропивницькому містяни можуть голосувати у холодних школах

Березень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 1956 | Коментарі: 0

31 березня мешканці міста Кропивницький підуть на вибори, де можливо, будуть голосувати у неопалювальних приміщеннях, повідомляє FOTOINFORM.NET

«В закладах загальної середньої освіти Кропивницького опалювальний сезон закінчується 29 березня 2019 року. Водночас, управління освіти, управління охорони здоров’я, управління молоді та спорту та інші бюджетні установи можуть самостійно приймати рішення про продовження опалювального сезону в залежності від погодних умов та наявності фінансового забезпечення на оплату послуг, безпосередньо звертатись з листами до керівників теплопостачальних підприємств з переліком об’єктів, яким необхідно продовжити опалювальний сезон»,- про це інформує офіційний сайт міськради.

ФОТОИНФОРМ інформував, що У Кропивницькому стало відомо, коли батареї у домівках городян стануть холодними


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool