У Кропивницькому міграційники підсумовали результати операції «Мігрант»

Грудень 25, 2023 | Новини | Переглядів: 343 | Коментарі: 0

Оперативно-профілактична операція «Мігрант» з протидії нелегальній міграції та перевірки дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України тривала з 4 по 22 грудня 2023 року.

Протягом цього часу працівники Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС виявили 47 порушників міграційного законодавства.

Зокрема, на території Кіровоградської області притягнуто до адміністративної відповідальності 22 порушники, з яких 20 іноземних громадян та 2 громадянина України. Відносно 3 неврегульованих мігрантів прийнято рішення про примусове повернення до країн походження та примусово видворено громадянина Республіки Казахстан із забороною в’їзду на 5 років.

На Черкащині виявлено 25 порушників міграційного законодавства, з яких ‒ 22 неврегульованих мігранта. Відносно 23 осіб прийнято рішення про примусове повернення до країн походження, а 14 порушникам міграційного законодавства заборонено в’їзд в Україну строком на 3 роки.

Найбільше порушників міграційного законодавства виявлено у м. Черкаси, на Уманщині та Жашківщині. Переважно це громадяни Республіки Вірменія, Держави Ізраїль та рф.

Загалом на порушників накладено штрафів на суму 138 550 грн.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool